Nieuws2018-05-23T17:03:20+02:00

Nieuws

Dankzij Drakenbootrace is er een nieuw onderkomen voor de ezels

Dankzij de drakenbootrace heeft De Bundertjes sinds kort o.a. een nieuw onderkomen voor de ezels. Zij hebben komende winter een warm plekje.

Nieuw initiatief bij De Bundertjes: de minibieb

Sinds kort is er een nieuw inititatief bij De Bundertjes.
Een minibieb (home made by Jobfactory.nl) staat te pronken op het terras. Hier kunt u gratis boeken ruilen of lenen.
Aan u als bezoeker om de bieb te vullen……..

Verse muntthee

Vanaf nu heerlijke verse muntthee verkrijgbaar op ons terras.

Kabouterbos in 2020


Heeft u een kabouter die een nieuw thuis zoekt?
Wij zoeken voor onze zorgtuinderij een hele familie om een kabouterbos te creëren in 2020. Een mooie nieuwe aanwinst voor onze tuinderij en leuk voor onze jonge gasten.

Een kleine beschadiging vinden wij niet erg want in het winterseizoen 2019-2020 gaan we de kabouters als het nodig is herstellen en voorzien van een nieuw likje verf.
U kunt contact opnemen via  0492-526280

Vanaf vandaag (02-04-2019) is ons terras weer geopend

Vanaf vandaag bent u weer van harte welkom op ons terras voor een heerlijk kopje koffie/thee.
Tot straks.

Heb jij verstand van het aanleggen van een irrigatiesysteem?

Wij zoeken voor onze zorgtuinderij een vrijwilliger die verstand heeft van het aanleggen van een irrigatiesysteem.

In onze zorgtuinderij werken wij met mensen die stappen zetten naar participatie in de maatschappij. Binnen de zorgtuinderij lopen we aan tegen knelpunten in het weekend om plantjes water te geven. We hebben besloten om een irrigatiesysteem aan te leggen en hebben de materialen al bijna voor elkaar. De komende periode gaan we aan de slag met het aanleggen en installeren. Heb jij verstand van kogelkranen, insteeknippels, koppelingen, slangklemmen en sproei installaties? En ben je bereid om ons te ondersteunen om dit systeem aan te leggen de komende maanden? Dan zoeken we jou!

Je hebt verstand van het aanleggen van een systeem en bent praktisch ingesteld. Je overlegt met het team van de Bundertjes wat moet gebeuren en bespreekt de aanleg van het systeem.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remko Korsmit, 06-16374776. Indien je interesse hebt voor andere vrijwilligers taken op de Bundertjes zoals het helpen met dieren of op het terras dan kun je contact opnemen met Nanette Smeelen, 06-12561760.

Onze vrijwilligers ontvangen een vrijwilligersvergoeding.